Gladiatus killan Machine_Head keskustelu foorumi.


  Mitä kannattaa harjoitella?

  Jaa

  larslers
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 21
  Join date : 28.02.2010
  Ikä : 35
  Paikkakunta : Espoo

  Mitä kannattaa harjoitella?

  Viesti kirjoittaja larslers lähetetty La Huhti 03, 2010 9:07 am

  1. Karisma -> auttaa tekemään tuplaosumia. Jos toisella on esim. 40 karisma ja toisella 100 niin 40 karismaisen gladiaattorin tuplaosuman mahdollisuus on 0% ja 100 karismaisen 60%. Karisma siis yhtä lailla estää tuplaosumat. Karisman kautta tulee myös uhkaa.

  2. Ketteryys -> auttaa väistämään iskuja. Ketteryydestä tulee myös sitkeyttä joka auttaa välttämään kriittiset iskut.

  3. Taito -> auttaa osumiseen. Eli jos on korkea taito hutilyöntejä tulee vähemmän. Taidosta saa myös kriittistä hyökkäysarvoa jonka merkitys on suuri pieni levelisenä, koska on helpompi saada suuri kriitinen hyökkäysarvo.

  4. Voima -> 10 voimasta tulee aina yksi vaurio. Hyöty on aika pieni verrattuna siihen kuinka paljon voima maksaa, joten voimaa ei kannata harjoitella paljoa. Voimasta tule myös torjumisarvoa ja senkin merkitys pieni levelisenä on suuri, koska silloin on helppo saada hyvä torjumisarvo.

  5. Yleiskunto -> Yleiskunnon avulla tulee hieman elinvoimaa ja yleiskunnon avulla elinvoima palautuu hieman nopeammin. Siitä ei taida olla muuta hyötyä, lisäilkää jos teillä on tietoa...

  6. Älykkyys -> saa parantamista joka ei hyödytä kertakaikkiaan mitään. Älykkyyttä kannattaa harjoitella vain jos oma dungeonukkeli on parantajan hommissa, joka ei mielestäni ole järkevää.Älykkyydestä on suuri hyöty pikkutasoilla jolloin elinvoima on pieni, kun siitä saa tämän älykkyys bonuksen voit syödä 1 tasosia ruokia, esim. banaanit, palauttaa 10hp älykkyyden perus 50, jolloin banaanit palauttaakin 60hp

  ModeEdit: älykkyys lisäys
  -siika

   Kellonaika on nyt Ti Tammi 22, 2019 3:56 am