Gladiatus killan Machine_Head keskustelu foorumi.


  Säännöt

  Jaa

  Siika
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 46
  Join date : 28.02.2010

  Säännöt

  Viesti kirjoittaja Siika lähetetty Su Helmi 28, 2010 7:41 pm

  larslers kirjoitti:Foorumin säännötSääntöjä saatetaan muuttaa ja/tai lisätä, sääntöjen tietäminen ja noudattaminen on käyttäjän vastuulla!

  Jokainen rike saattaa johtaa varoitukseen. Foorumin ylläpidolla on oikeus bannata käyttäjä foorumilta ja äärimmäisissä tapauksissa myös pelistä ja IRC-kanavalta.
  Ylläpito tulkitsee sääntöjä harkintansa mukaan.

  1. Käyttäjätilit, Varoitukset ja Bannit

  1.1 Jokainen käyttäjä voi rekisteröidä yhden nimimerkin. Usean nimimerkin rekisteröinti saattaa johtaa jokaisen nimimerkin bannaukseen.

  1.2 Kolme varoitusta johtaa maksimissaan kahden (2) viikon banniin. Bannin kiertäminen luomalla toisen nimimerkin on ehdottomasti kielletty. Nimimerkki saatetaan bannata pysyvästi, jos bannien poiston jälkeen joudutaan jakamaan lisää varoituksia.

  1.3 Äärimmäisissä tapauksissa käyttäjä voidaan bannata, vaikka varoituksia ei olisikaan annettu.

  1.4 Viestin editointi varoituksen jälkeen on kielletty ja saattaa johtaa bannaukseen.

  2. Käyttäytyminen foorumilla

  2.1 Viestit taikka linkit, jotka sisältävät pornografista materiaalia, ääripoliittista, tai muuten loukkaavaa/laitonta materiaalia ovat kielletty.

  2.1.2 Myös softa-avaimien, crackien, hackien tai muun laittoman materiaalin postaaminen on kielletty. Tämä koskee myös laittomia lataussivustoja tai muita "warez" linkkejä. Ko. materiaalista keskustelu johtaa välittömästi varoitukseen.

  2.2 Viestiketjun ja/tai foorumin aiheeseen kuulumattomien (spam/offtopic) viestien postaaminen on kielletty. Ylläpito/Moderaattorit voivat antaa näistä varoituksen harkintansa mukaan.

  2.2.1 Tämä koskee myös viestejä, joiden tarkoitus on kertoa toisen käyttäjän sääntörikkomuksesta (Backseat Modding). Sääntöjen noudattamisen valvominen ja rikkomuksista rankaiseminen on ylläpidon/moderaattorien tehtävä.

  2.2.2 Tämä koskee myös nk. ansalinkkejä (mug-link).

  2.3.1 Allekirjoituksessa olevan kuvan koko ei saa ylittää seuraavia rajoja:
  Korkeus: 150 px
  Leveys: 500 px
  Koko 45 kb
  Vain yksi kuva/allekirjoitus.

  2.3.2 Allekirjoituksissa saa olla maksimissaan 3 riviä standardikokoista tekstiä, ellei se ole jonkun kuuluisan henkilön lausuma teksti. Kuitenkin jos semmoisen joka ylittää 3 riviä laittaa niin mitään muuta tekstiä ei saa olla allekirjoituksessa

  2.3.3 Viesteihin saa liittää kuvia, mutta niiden koko ei saa ylittää seuraavaa:
  Korkeus: 400 px
  Leveys: 400 px
  ja tiedoston koko 100 kb / kuva.

  2.3.4 Moderaattorit voivat poistaa annetut rajat ylittävän kuvan ilman varoitusta. Yhteen viestiin ei saa liittää enempää kuin viisi (5) kuvaa.

  2.3.5 Ylläpidolla/moderaattoreilla on oikeus ylittää yllämainitut rajat, koska heidän allekirjoituksissaan voidaan välittää tietoa käyttäjille.

  2.4 Riidan haastaminen, rikkomukset toisia käyttäjiä tai ylläpitoa/moderaattoreita kohtaan taikka sopimaton kielenkäyttö ovat rangaistavia rikkomuksia jokaisella foorumin alueella (koskee myös Spämmi osiota).

  2.5 Foorum-tiimillä on oikeus sensuroida viestejä tai keskusteluketjuja. Sensurointi merkataan kyseessä olevaan viestiin.

  2.6 Uudelleen postaus kertaalleen suljetusta aiheesta on kielletty.
  Jos haluat jatkaa suljetusta aiheesta, pyydä moderaattoria avaamaan suljettu ketju. Moderaattorit voivat harkintansa mukaan jättää ketjut avaamatta.

  2.7 Pelitilien kauppaaminen on kielletty koko foorumilla.

  2.8 Mainostaminen ja linkittäminen toisiin selainpeleihin on kielletty koko foorumilla, myös PC alueella. Linkit peleihin, jotka laskevat kävijöitä, ovat kielletty.

  2.9 Foorumin kieli on Suomi ja ainoastaan Suomi (pois lukien English Discussion, jossa kieli on Englanti).
  Foorumin allekirjoituksessa sallitaan nyt myös englannin kieliset fraasit, jos niissä on myös lauseen lausujan nimi mukana, kuitenkaan mitään omia vinoilu viestejä tms. muitakaan omia lauseita ko. sääntö ei salli.

  2.10 Pyynnöt bannatun pelitilin avaamiseksi ovat kielletty koko foorumilla. Yhteydenotto bannin antaneeseen Game Operaattoriin ainoastaan yksityisviestillä, sähköpostilla tai IRC-kanavalla.

  2.11 Hymiöiden ja kuvien spämmääminen on kielletty, koska ne saattavat jumittaa hitaamalla yhteydellä varustetun koneen. Sivuttaissuunnassa ylisuuret kuvat tai viestit ovat kiellettyjä (tällä tarkoitetaan viestejä, jotka aiheuttavat tarpeen scrollata viestiä sivuttaissuunnassa)

  2.12 Kaikkien viestien pitää sisältää vähintään neljä sanaa, pienempi määrä katsotaan spämmäämiseksi ja siitä seuraa varoitus. Lyhenteet kuten : ICU, BRB, LOL, ROFLMAO, katsotaan yhdeksi sanaksi.

  2.13 Jos sinusta tuntuu siltä, että sinua on varoitettu aiheettomasti, ota yhteys varoituksen antaneeseen moderaattoriin yksitysviestillä. Jos asia ei sillä selviä, seuraava kontakti on Super Moderaattori (ei vielä tällä palstalla, tulevaisuudessa kyllä). Äärimmäisissä tapauksissa sinulla on oikeus ottaa yhteyttä Board Adminiin. Board Adminin sana on lopullinen. Seuraa tuota hierarkiaa tai voi käydä niin, että viestiisi ei reagoida lainkaan (edetessäsi hierarkiassa, muista liittää mukaan kaikki aikaisemmat viestit).

  2.14 Esiintyminen ylläpitäjänä/moderaattorina (nimi, avatar, allekirjoitus) johtaa varoitukseen tai bannaukseen.

  2.15 Posthunting (viestien kirjoittaminen ainoastaan viestimäärän kasvattamiseksi) aiheuttaa varoituksen tai äärimmäisissä tapauksissa suoran bannauksen. Tuplapostaukset ovat kielletty, jos edellisen postin editointi aika ei ole vielä mennyt umpeen, tälläiset tapaukset katsotaan posthuntingiksi.

  2.16 Bannattujen henkilöiden puolesta postaaminen on kielletty ja johtaa varoitukseen. Ainoa poikkeustapaus on "jäähyväisketjut", mutta näihinkin tarvitaan adminin hyväksyntä. Käyttäjätunnuksen jakaminen bannatun henkilön kanssa on kielletty, rikkomuksesta seuraa banni myös käyttäjätunnuksensa jakaneelle henkilölle.

  2.17 Keskustelu banneista tai varoituksista ei ole sallittua foorumilla. Nämä asiat hoidetaan yksityisesta bannin/varoituksen antaneen moderaattorin kanssa.

  Mode edit:siirretty oikeaan paikkaan
  -siika

  Nirvana
  Miles
  Miles

  Viestien lukumäärä : 17
  Join date : 01.03.2010

  Vs: Säännöt

  Viesti kirjoittaja Nirvana lähetetty Ma Maalis 01, 2010 9:09 am

  Ei ole mitään muutakaan paikkaa niin laitan tähän.

  " 2.3.1 Allekirjoituksessa olevan kuvan koko ei saa ylittää seuraavia rajoja:
  Korkeus: 150 px
  Leveys: 500 px
  Koko 45 kb
  Vain yksi kuva/allekirjoitus. "

  Koon saisi nostaa kahdeksaankymmeneen ( 80kb ). Ja leveyttä pienentää neljäänsataanviiteenkymmeneen ( 450px ). Voisitte vaihtaa nuo tolla tavalla koska olen kuvankäsittelijä joten tiedän että alle 45kb kuvat on aika huonolaatuisia ( tai pieniä ). Ja 500 px leveys on aika iso. Tossa on kaks mun tekemää kuvaa God of war ja Draenei on toki muitakin mutta noi on parhaimmat. ( ainakin mun mielestä. )

  ~Nirvana

  Siika
  Admin
  Admin

  Viestien lukumäärä : 46
  Join date : 28.02.2010

  Vs: Säännöt

  Viesti kirjoittaja Siika lähetetty La Huhti 10, 2010 11:47 pm

  Allekirjoitukset oli kiellettyjä, sääsinpäs ne sallituiksi, katson viellä tuon kok ojutun nuukuin porukka haluaa (nirvana)
  -Siika

  Sponsored content

  Vs: Säännöt

  Viesti kirjoittaja Sponsored content


   Kellonaika on nyt Ti Tammi 22, 2019 3:57 am